Відкриття, після ремонту

2016-07-14

В повній готовності зустрічати діток

Здається, тільки вчора під мелодії випускного вальсу прощалися зі своїми чуйними наставниками вихованці найстарших груп міського ДНЗ «Сонечко». А сьогодні наш навчально-виховний заклад – оновлений та пофарбований готовий приймати у свої турботливі обійми нову зміну.

Дитсадок — це своєрідний палац дитинства, де малята і здобувають знання, і розвиваються, і пізнають навколишній світ. Навіть найкращі іграшки вдома не можуть замінити їм живого спілкування в колективі однолітків. Тож, щоранку, галаслива малеча із задоволенням поспішає в наш дитсадок, бо тут можна стати учасником цікавого дійства: чи то святкового ранку, чи спортивного свята, ігор-розваг або навіть перевтілитися у персонажів улюбленої казки. А щоб цей дитячий диво-світ був ще й комфортним і затишним, значна увага колективу закладу приділяється належному забезпеченню його матеріально-технічної бази. Щорічно «Сонечко» бере невелику паузу у навчально-виховному процесі, аби причепурити групи, навести лад в господарських приміщеннях, відремонтувати систему тепло- та водо комунікацій. Так було заплановано і цьогоріч: впродовж червня колектив нашого закладу та батьки вихованців активно трудилися, щоб створити відповідні умови для щоденного перебування малюків в дитячому садку. Так, зокрема, було проведено поточний ремонт харчоблоку, пральні, службових кабінетів, музичної та спортивної залів, коридорів, оновлено відрізок водопроводу в одній із груп. Де виникала така потреба, було замінено шпалери, пофарбовано вікна й двері, підлоги. Свіжопофарбовані кімнати, дбайливо складені книжечки та іграшки вже чекають малят.

Ми надзвичайно вдячні батькам, котрі навели таку красу в приміщеннях гру, а такожи дякую всім працівникам закладу, котрі сумлінно працювали. Спасибі за турботу, тепло й душевність, а ще за те, що ви такі небайдужі й дружні.

Питання розвитку дошкільної галузі, як першої ланки освіти, знаходиться на особливому контролі в голови міської ради М.Карапетяна. Розуміння забезпечення якісного рівня розвитку і навчання міських дітей та належної матеріально-технічної бази лежить в основі співпраці очільника об’єднаної Радивилівської громади з нашим дошкільним закладом. Так, за сприяння міської ради, надвірні ігрові майданчики, групи та ігрові кімнати, на радість дітям, знову заграли новими барвами. До зустрічі з вихованцями готове також обкошене подвір’я й наповнені пісочниці.

Ці рядки – про небайдужих людей, які робили і продовжують робити велику і добру справу — дбають про наймолодших жителів нашого міста. Тож висловлюю щиросердечну подяку працівникам закладу, всім батькам, спонсорам, а також голові міської ради М.Карапетяну за допомогу у підготовці дитячого садочка до нового навчального сезону.

Вже з понеділка 18 липня дитячий сміх знову наповнить стіни відремонтованого приміщення, і в нашому «Сонечку» знову на повну закипить життя. Згідно системи електронної реєстрації, у ясельні групи прийнято 30 діток, в молодші – 110. Дошкільну підготовку майбутніх учнів здійснюватимуть чотири старші групи. Право на позачергове зарахування до дитячого садка мають діти військовослужбовців, діти військових прокурорів та діти чорнобильців.

Рішенням виконавчого комітету Радивилівської міської ради денне перебування дітей учасників АТО здешевлено до 4.90 грн.

Батьківська плата допоки не змінювалась і на сьогодні становить 7.00 гривень.

/Files/images/papochka/SAM_7771.JPG/Files/images/papochka/SAM_7768.JPG/Files/images/papochka/SAM_7772.JPG/Files/images/papochka/SAM_7775.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 305