Вшанували великого Кобзаря!!

2016-03-11

/Files/images/nova/SAM_7061 25.jpg

Уклін тобі, Тарасе,

Великий наш пророче,

Для тебе вірно б’ється

Те серденько дитяче.

За тебе вічно б’ється,

За твої заповіти.

Чого батьки не зможуть,

Те сповнять їхні діти.

На початку весни у березні є свято, яке живе в серці кожного українця.Його відмічають, починаючи з дитячого садка. Це святкування Шевченківських днів. Т.Г.Шевченко – видатний український поет, художник, борець за щастя українського народу. Вшанування пам’яті великого Кобзаря відбулось 11 березня 2016 року і у нашому Радивилівському дошкільному навчальному закладі . З такої нагоди діти старшої групи №2 ( вихователь Додь Руслана Ростиславівна, музичний керівник Решетило Ірина Євстахіївна) виступили перед іншими малюками дошкільного закладу. Руслана Ростиславівна розповіла дітям про тяжке дитинства поета, його творчість. Святково прибрана музична зала, портрет Шевченка, рушники, виставка його творів, ілюстрації, діти в українських костюмах доповнювали атмосферу урочистості свята. Всі присутні відчули себе частиною славного українського народу, нащадками великого Кобзаря.

У кожній віковій групі дошкільного навчального закладу проведено тематичні заняття, присвячені Дню народження Т.Г.Шевченка, на яких діти ознайомлювались з творами видатного Кобзаря, декламували його вірші, малювали малюнки за творами.

/Files/images/nova/SAM_7049.JPG/Files/images/nova/SAM_7059.JPG/Files/images/nova/SAM_7060.JPG/Files/images/nova/SAM_7052.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 233